Altijd krachtig in kwaliteit

 

Krachtig

Vol enthousiasme werken we iedere dag voor onze klanten om te zorgen dat alles op tijd klaar staat en geleverd kan worden. Dit doen we vol passie, omdat wij als geen ander weten hoe belangrijk het is om verder te gaan / vooruit te kunnen. De batterij is het hart van uw vervoersmiddel. En de lader is essentieel om het 'hart te laten kloppen'. Wij zorgen dat u het beste advies met de hoogste kwaliteit krijgt voor een scherpe prijs.

Wij staan in de markt bekend om onze expertise op het gebied van batterijen, accu's, ladertechnieken en laadstations. Met onze deskundigheid kijken we met u mee en geven we u advies op maat, zodat u de beste oplossing heeft met de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs. Ook onze grote voorraad aan nieuwe en gebruikte batterijen zorgen ervoor dat we snel kunnen leveren.
 

Importeurschap FIAMM Motive Power

Samen met het bedrijf Enersys, wereldmarktleider op het gebied van traktiebatterijen, zijn we in 2006 overeengekomen dat we het exclusieve importeurschap van het merk FIAMM Motive Power in Nederland zijn. Enersys is uniek gepositioneerd om haar expertise in energie oplossingen voor industriële toepassingen overal ter wereld. De combinatie van de kwaliteiten en expertise van Traktiebatterijen Nederland B.V. en Enersys maakt ons tot een betrouwbare leverancier van batterijen. Voor de Nederlandse markt zijn wij het aanspreekpunt voor FIAMM Motive Power. Naast het arsenaal van FIAMM Motive Power hebben we ook nog een eigen huislijn met Europese A-kwaliteit batterijen onder de naam TBN Plus.
 

Laders van Industrie Automation en Industrie Elektronik Brilon

Voor wat betreft de laders verbinden wij ons aan Industrie Automation (IA) en Industrie Elektronik Brilon (IEB). Zij zijn internationale producenten van hoogwaardige laadtechnologieën en systeemaanbieders van lithium-ion energiesystemen. Zij zijn één van de technologische wereldmarktleiders en houden zich ook continu bezig met de innovatie van de markt. 

Daardoor zijn ook wij up-to-date met onze kennis op het gebied van laders. We verkopen én verhuren hoogfrequente, conventionele en speciale laders zoals trak-air (extra luchtpomp tbv zuurcirculatie). Mogelijkheden tot snelladers zijn er ook.


 

 


Kwaliteit

We zijn trots dat we werken met producten die op wereldniveau als leider worden gekenmerkt. Zowel Enersys als onze laderleveranciers Industie Automation (IA) en Industie Elektronik Brilon (IEB) zijn al vele jaren wereldmarktleiders op hun eigen vakgebied. En daar profiteert u van. Samen met hun wereldmarktpositie en onze kennis en expertise krijgt u het beste. Nieuwe (markt)ontwikkelingen volgen we op de voet, en zijn dan ook op de hoogte van de nieuwste innovaties op het gebied van batterijen en laders. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de ontwikkelingen op uw werkgebied? We nodigen u graag uit voor een bezoek bij ons op kantoor of we komen bij u op locatie.
Neem contact met ons op voor meer informatie. Onze experts staan u graag te woord. Vraag geheel vrijblijvend naar onze mogelijkheden.