Altijd krachtig in kwaliteit
Dat mag u altijd van ons verwachten in onze producten, diensten en van onze experts. We zijn een totaalleverancier op het gebied van batterijen, monoblocks, opladers en acculaadstations. Of het nu gaat om een standaardmodel of een specifieke toepassing met afwijkende maten, wij kunnen het leveren. Zoekt u iets dat u niet kunt vinden op onze website? Bel ons dan gerust. Onze experts staan voor u klaar om te zoeken naar een optimale oplossing.

Daag ons uit om voor u een passende oplossing te vinden voor uw capaciteitsbehoefte.
Lees verder >

Experts in heftruckbatterijen
Wij staan in de markt bekend om onze expertise op het gebied van batterijen en monoblocks, ladertechnieken en laadstations. Met onze deskundigheid kijken we mee en geven we u advies op maat, zodat u de beste oplossing heeft met de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.
Bij ons kunt u terecht voor:
Verkoop
Verhuur
Advies
Onderhoud en reparatie
Service en inspectie

Lees verder >

Onze kracht is onze kennis
Profiteer ook van onze kennis.
Al vele jaren hebben we ervaring in de batterijen en laders. We bouwen de batterijen zelf op vanaf de cel. Desgewenst maken we de batterij compleet met een autofillsysteem en een Wi-iQ zodat de levensduur wordt verlengd.

Ook eigen ontwikkelingen, zoals de TraktieLock, hebben al vele malen hun dienst bewezen. Wilt u weten wat wij weten? Raadpleeg regelmatig ons kenniscentrum om op de hoogte te blijven.